Retourneren

Retouren

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hipenbio.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat moet u doen om uw bestelling te retourneren?

U kunt uw bestelling gemakkelijk retourneren via e-mail, stuur een e-mail naar info@hipenbio.nl met de volgende gegevens:

  • Ordernummer
  • Uw bankgegevens, zodat we het bedrag kunnen terugstorten
  • Reden retour

Vervolgens krijgt u van ons een retourlabel en kunt u de producten retourneren. De retourkosten worden afgetrokken van het totaal bedrag, maar gecompenseerd met uw eerder betaalde verzendkosten.